Ik leer je zakelijk onderhandelen op een manier die bij jou past

Je wilt zakelijk onderhandelen. Goed opkomen voor je eigen belangen. Je wilt ook een prettige relatie houden met de wederpartij. Zonder toe te geven aan onredelijke verzoeken. Je wilt weten wat je kunt vragen en hoe je dat gesprek aanpakt.

Ik help je daar graag bij!

Liever een van deze trainingen incompany? Ook dat kan!

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig om te beslissen welk programma het beste bij jou past? Ik help je hier graag bij. Bel me op telefoon: 06 – 241 96 197 of stuur een mail naar: info@onderhandelcoach.com. Of plan een belafspraak in mijn online agenda via de button hieronder.

IK WIL EEN BELAFSPRAAK PLANNEN
Individuele coaching onderhandelen

Individuele training en coaching

Leer om vol zelfvertrouwen en met plezier te onderhandelen

VIP-sessie van een dagdeel, Skype-coaching of een combinatie

  • Voor als je een belangrijke onderhandeling hebt en hier tegenop ziet

  • Op een tijd die jou uitkomt

  • Doelgericht en efficiënt werken aan je onderhandelingsvaardigheden

  • Samen met mij puzzelen en uitproberen

  • Vanaf € 680,- excl. btw

Ik wil meer weten over persoonlijke coaching

Incompany

  • Eén- of meerdaagse trainingen onderhandelen en communicatievaardigheden

  • Masterclasses

  • MT-bijeenkomsten

  • Interactieve lezingen

  • Onderhandelingsspel

Meer lezen over incompany training