Meld je nu aan!

  Datum & locatie (*)

  Naam (*)

  Telefoonnummer (*)

  E-mail adres(*)

  Naam organisatie(*)

  Straatnaam & nummer (*)

  Postcode en plaats (*)

  E-mail adres digitale factuur(*)

  Vragen en opmerkingen

  Praktische informatie

  Training onderhandelen
  Eendaagse workshop

  Locatie: Haarlem of Amsterdam

  Data: Vrijdag 12 april 2024

  Tijd: 9:30 – 17:00 uur

  Investering: € 495,-  (excl. btw)

  Maximaal 8 deelnemers

  Ik heb de training win-win onderhandelen als heel positief ervaren. Praktijkgericht en doorspekt met ervaringen uit de praktijk. Jeanette is een professional op het gebied van onderhandelen, maar ook in communicatie.
  Henk Zandee, Allure Tuinen
  Aanrader voor iedereen die genoeg heeft van al de theorie over onderhandelen en gewoon aan de slag wil ermee. Compact wordt alle direct toepasbare informatie nog even op een rij gezet en met aansprekende rollenspellen wordt je vervolgens getest op alle fronten. Gewoon doen, daar valt niet over te onderhandelen ;-)
  Bastiaan Winde, semi-overheidsorganisatie
  Ik heb in de workshop van Jeanette geleerd om moeilijke onderhandelingsgesprekken over mijn tarief goed voor te bereiden. Ik kan daardoor bepaalde klanten die over het algemeen slecht betalen overtuigen van de noodzaak om het afgesproken tarief tijdig te betalen.
  Els Kleingeld, De Actiecoach
  Meteen de volgende dag had ik er al profijt van. In een onderhandeling met de garage heb ik gelijk tientallen euro’s bespaard.
  Eve van Dijk, A-Pro-Pos coaching
  Duidelijke pin-points met praktijkvoorbeelden en cases uit diverse richtingen.
  Hans Dittmar, Weverling Groenprojecten
  Ik heb de training win-win onderhandelen van de Onderhandelcoach gevolgd. Hoewel ik in mijn leven best wel wat heb onderhandeld was het zeer aardig om mijn eigen “onderhandelprofiel” onder ogen te krijgen uit de test die Jeanette hanteert.

  Kennis van je eigen voorkeursstijl, gecombineerd met geboden theoretische verdieping bood mij zeker nieuwe inzichten. En de casus van de oefening onderstreepte weer eens het feit, dat belangen niet altijd zijn zoals je die verwacht, waardoor andere/betere resultaten dan waarop je rekende, soms goed haalbaar zijn.

  Als je maar de goede vragen stelt!

  Joost Swart, Emerges
  De workshop win-win onderhandelen was erg leerzaam. Dankzij de vragenlijst kreeg ik meer inzicht in mijn positie als onderhandelaar.

  Met deze kennis, uitgebreide toelichting, praktijkvoorbeelden en stapsgewijs uiteenzetten van de fases van een onderhandeling was de onderhandeling volgens de Harvard methode een goede test om de opgedane kennis in praktijk te brengen.

  Voor mij heeft deze workshop zelfvertrouwen gegeven voor onderhandelingen in de toekomst.

  Laura Meesters
  Ik vond de training win-win onderhandelen heel waardevol. We hebben o.a. met een casus gewerkt en die heeft mij veel inzichten gegeven. Ik dacht bijvoorbeeld dat ik er veel uit gehaald had, terwijl ik nog veel verder had kunnen gaan. Ik heb echt ervaren hoe belangrijk het is zo’n gesprek goed voor te bereiden en daar niet te gemakzuchtig mee om te gaan. Daar kun je nog zo veel over lezen; in deze training heb ik het gevoeld en daardoor doe ik het nu ook echt.
  Maaike Ament, Verbindend theater
  Prima training welk goede handvatten geeft voor invulling in de praktijk.
  Martin Bregman, Allure Tuinen
  Interessante en vooral ook praktische training. Oefenen in een klein groepje. Mooie locatie met lekker eten en drinken.
  Natascha Walenberg, Voyedge
  Een positieve training met nieuwe inzichten en mogelijkheden! Jeanette de Haas prikkelt en motiveert!
  Niels Weverling, Allure Tuinen
  Praktisch en to-the-point. Waardevolle inzichten die je direct kunt toepassen.
  Volkert Deen, IDG Nederland
  Veel tips over echte oplossingen in verschillende situaties.
  Programma is “to the point” en praktisch. Geen theoretisch verhaal.
  Zivan Slavujevic, Pentair